Terug naar de homepaginaLees meer over het bedrijfOntdek wat wij u kunnen leverenNeem een kijkje op onze fotopaginaNeem contact met ons op

 

WIE ZIJN WIJ

 

Hoe het begon

 

Ton en Cees Boekhout zijn de trotse eigenaars van Boekhout Zwembaden B.V.

Ton Boekhout vertrok met zijn gezin enkele jaren geleden naar Tsjechië. Bij zijn huis heeft hij een zwembad laten plaatsen door een Tsjechische fabrikant. De techniek die dit bedrijf hanteerde was nog niet bekend in Nederland. Door met deze fabrikant contact te leggen kwam een bedrijfsonderzoek op gang of dit product voor de Nederlandse markt haalbaar was. Het polipropyleen zwembad was als zodanig niet in Nederland verkrijgbaar, ondanks dat het betere eigenschappen dan bestaande foliebaden heeft, maar werd al wel voor andere toepassingen gebruikt. Polipropyleen is sterk, duurzaam, uv-bestendig en, met speciale apparatuur, te lassen. Alle vormen zwembaden zijn mogelijk en zelfs het op elke gewenste plaats aanbrengen van trappen en zitbanken is geen probleem!

De plaatsing van diverse zwembaden in Nederland werd uitgevoerd in samenwerking met zijn broer Cees Boekhout van CBM Service en Onderhoud uit Amersfoort. Na enkele succesvolle leveringen kwamen de vele positieve reacties, waardoor Cees en Ton zijn gaan samenwerken in Boekhout Zwembaden B.V..  Zij zijn er van overtuigd dat deze techniek zeker een verbetering zal zijn voor de Nederlandse zwembad- en vijvermarkt. Al met al is Boekhout Zwembaden een jong en groeiend bedrijf dat zich specialiseert in op maat gesneden aanleg en installatie van zwembaden.

 

 

Wat maken wij

 

U kunt de klus helemaal of voor een deel uitbesteden aan onze specialisten. U als klant kunt  bijvoorbeeld zelf het ruwe werk doen (uitgraven, beton vloer storten). Daarna kunnen wij het overnemen. Natuurlijk maken wij hiervoor graag een vrijblijvende offerte! Het regelen van de vergunning-aanvraag ligt in handen van de klant.

Voor meer informatie over de voorbereidende werkzaamheden, het transport, de bouw of de afwerking van onze zwembaden, kunt u het best contact met ons opnemen.

 

Boekhout Zwembaden B.V. …

  • is betaalbaar
  • levert kwaliteit
  • is servicegericht
  • is importeur en dealer van A&M zwembaden
  • kan projectbezoek op afspraak regelen