Terug naar de homepaginaLees meer over het bedrijfOntdek wat wij u kunnen leverenNeem een kijkje op onze fotopaginaNeem contact met ons op

 

PRODUCTEN

 

Onderhoud

 

Het hebben van een eigen zwembad is niet alleen waterpret. Een zwembad vergt ook het nodige onderhoud. Goed zwemwater is eigenlijk gewoon drinkwater; schoon, bacterievrij en glashelder. Maar regelmatig onderhoud en een goede water- zuiveringsinstallatie zijn noodzakelijk. Daarbij behoort de kwaliteit regelmatig te worden gecontroleerd. Ook wanneer er niet gezwommen wordt.

 

 

Installaties

 

Met een schepnet kunnen bladeren verwijderd worden, terwijl met een bodemzuiger het fijnere werk kan worden gedaan. Dit kan handmatig maar er zijn ook automatische bodemzuigers die geheel geruisloos werken. Voor de oppervlakte is er de zogenaamde skimmer die, in de wand aangebracht, het vuil doeltreffend afzuigen. Een skimmer wordt vaak gebruikt in combinatie met bodemafvoeren. Een skimmer kan ook een drijvende pot zijn die het oppervlaktevuil afvoert via een leiding naar het filtersysteem.

 

 

Accessoires

 

Naast de zwembaden levert Boekhout Zwembaden ook borstels, chloordrijvers, schepnetten, thermometers, zwembadafdekking en zwembadverwarming ook door middel van zonnepanelen. En om het verhaal af te maken een zwemtrap en wellicht een glijbaan. Om een goede waterkwaliteit te behouden is het absoluut noodzakelijk om de juiste chemicaliŽn en schoonmaakmiddelen te gebruiken. Uw zwembad kan uitgerust worden met een lamellen afdekking of rolluik. Ook deze producten kan Boekhout Zwembaden leveren.

 

 

Onderhoudscontract

 

Onderhoud van uw zwembad is absoluut noodzakelijk om zorgeloos van uw zwembad te kunnen genieten. Tot het onderhoud rekenen wij de waterbehandeling, reparaties en overwintering. Laat Boekhout Zwembaden het werk doen. Denkt u hierbij aan periodiek zwembad onderhoud of enkel service, onderhoud en reparaties. Boekhout Zwembaden neemt u veel werk uit handen als u kiest voor een onderhoudscontract. Voor meer informatie hierover kunt contact met ons opnemen.